Από το: ditucook
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει καλά σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε μέσα το σολώμο. Τον γυρίζουμε να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές. Στο μεταξύ βάζουμε σε ένα μπωλάκι όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε
καλά με το σύρμα. Αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5-6 λεπτά. Μόλις δέσει η σάλτσα το φαγητό μας είναι έτοιμο. Ο συνδυασμός λεμονιού και μουστάρδας δίνει μεγάλη ένταση στη γεύση οπότε αν το προτιμάτε πιο ισορροπημένο χρησιμοποιήστε ένα λεμόνι αντί δύο. Εμείς το συνοδέψαμε με μπρόκολο στον ατμό. Ταιριάζει εξίσου καλά και με ρύζι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει καλά σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε μέσα το σολώμο. Τον γυρίζουμε να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές. Στο μεταξύ βάζουμε σε ένα μπωλάκι όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε
καλά με το σύρμα. Αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5-6 λεπτά. Μόλις δέσει η σάλτσα το φαγητό μας είναι έτοιμο. Ο συνδυασμός λεμονιού και μουστάρδας δίνει μεγάλη ένταση στη γεύση οπότε αν το προτιμάτε πιο ισορροπημένο χρησιμοποιήστε ένα λεμόνι αντί δύο. Εμείς το συνοδέψαμε με μπρόκολο στον ατμό. Ταιριάζει εξίσου καλά και με ρύζι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr