Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Τα βάζετε σε ένα τηγάνι βαθύ η μια ρηχή κατσαρόλα.... Ρίχνετε το αλάτι το ελαιόλαδο τα πιπέρια, κόκκινο και μαύρο, το κόκκινο ας είναι αρκετό ,του παει.... Τα αφήνετε να μαραθούν όλα μαζί και αφού στίψετε το χυμό λεμόνι μέσα και το αφήσετε να πάρει μερικές βράσεις ρίχνετε και το ρύζι...
Προσθέτε τέλος το νερό ίσα να σκεπαστουν και τα αφήνετε να βράσουν για 10 περίπου λεπτά σε μέτρια φωτιά... Σβήνετε το μάτι και αφήνετε την κατσαρόλα σκεπασμένη να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Τα βάζετε σε ένα τηγάνι βαθύ η μια ρηχή κατσαρόλα.... Ρίχνετε το αλάτι το ελαιόλαδο τα πιπέρια, κόκκινο και μαύρο, το κόκκινο ας είναι αρκετό ,του παει.... Τα αφήνετε να μαραθούν όλα μαζί και αφού στίψετε το χυμό λεμόνι μέσα και το αφήσετε να πάρει μερικές βράσεις ρίχνετε και το ρύζι...
Προσθέτε τέλος το νερό ίσα να σκεπαστουν και τα αφήνετε να βράσουν για 10 περίπου λεπτά σε μέτρια φωτιά... Σβήνετε το μάτι και αφήνετε την κατσαρόλα σκεπασμένη να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr