Από το: Green Chef
Πιάνουμε προζύμι με αλεύρι ζέας. Σε ένα κιλό αλεύρι ζέας ρίχνουμε το προζύμι, το νερό, λίγο αλάτι, το λάδι και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη με μια πετσέτα περίπου 3 ώρες η και παραπάνω εάν χρειαστεί.
Όταν η ζύμη διπλασιαστεί, ξαναζυμώνουμε, πλάθουμε 2 φραντζολάκια, τ’ακουμπάμε σε λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί και πασπαλίζουμε με ότι σπόρους μας αρέσουν.
Αφήνουμε τα ψωμάκια σε ζεστό σημείο για να φουσκώσουν και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου για 1 h.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
Πιάνουμε προζύμι με αλεύρι ζέας. Σε ένα κιλό αλεύρι ζέας ρίχνουμε το προζύμι, το νερό, λίγο αλάτι, το λάδι και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη με μια πετσέτα περίπου 3 ώρες η και παραπάνω εάν χρειαστεί.
Όταν η ζύμη διπλασιαστεί, ξαναζυμώνουμε, πλάθουμε 2 φραντζολάκια, τ’ακουμπάμε σε λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί και πασπαλίζουμε με ότι σπόρους μας αρέσουν.
Αφήνουμε τα ψωμάκια σε ζεστό σημείο για να φουσκώσουν και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου για 1 h.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr