Από το: Angela's Cook
Παίρνουμε τις μελιτζάνες και τις βάζουμε στη σχάρα πάνω από κάρβουνα. Όταν οι μελιτζάνες μας μαυρίσουν και συρρικνωθούν χωρίς να τις έχουμε τρυπήσει είναι έτοιμες. Τις παίρνουμε τις ξεφλουδίζουμε, πετάμε τα σπόρια αν έχουν, και την ψίχα της
μελιτζάνας την πολτοποιούμε με το πιρούνι. Προσθέτουμε το σκορδάκι, αλάτι, ελαιόλαδο και ξυδάκι. Ανακατεύουμε καλά για να ενωθούν τα υλικά μας. Δοκιμάζουμε, αν είναι σύμφωνα με τα γούστα μας την βάζουμε στο ψυγείο και είναι έτοιμη να φαγωθεί μετά από 2 ώρες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: angelascook.eu/spoon
Παίρνουμε τις μελιτζάνες και τις βάζουμε στη σχάρα πάνω από κάρβουνα. Όταν οι μελιτζάνες μας μαυρίσουν και συρρικνωθούν χωρίς να τις έχουμε τρυπήσει είναι έτοιμες. Τις παίρνουμε τις ξεφλουδίζουμε, πετάμε τα σπόρια αν έχουν, και την ψίχα της
μελιτζάνας την πολτοποιούμε με το πιρούνι. Προσθέτουμε το σκορδάκι, αλάτι, ελαιόλαδο και ξυδάκι. Ανακατεύουμε καλά για να ενωθούν τα υλικά μας. Δοκιμάζουμε, αν είναι σύμφωνα με τα γούστα μας την βάζουμε στο ψυγείο και είναι έτοιμη να φαγωθεί μετά από 2 ώρες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: angelascook.eu/spoon