Από το: ditucook. blogspot.gr
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος βάζουμε μπόλικο ελαιόλαδο και ίση ποσότητα ηλιέλαιο. Μόλις κάψει το λάδι τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά, όχι περισσότερο γιατί θα γίνουν σκληρά. Τα ακουμπάμε σε χαρτί
κουζίνας να φύγει το πολύ λάδι. Στίβουμε μπόλικο λεμονάκι και φυσικά ένα ποτήρι ούζο με πάγο δεν πρέπει να λείπει από το τραπέζι σας. Ένα πιάτο που μυρίζει καλοκαίρι και θάλασσα. Δοκιμάστε τα και καλή σας όρεξη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος βάζουμε μπόλικο ελαιόλαδο και ίση ποσότητα ηλιέλαιο. Μόλις κάψει το λάδι τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά, όχι περισσότερο γιατί θα γίνουν σκληρά. Τα ακουμπάμε σε χαρτί
κουζίνας να φύγει το πολύ λάδι. Στίβουμε μπόλικο λεμονάκι και φυσικά ένα ποτήρι ούζο με πάγο δεν πρέπει να λείπει από το τραπέζι σας. Ένα πιάτο που μυρίζει καλοκαίρι και θάλασσα. Δοκιμάστε τα και καλή σας όρεξη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook