Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Σε νερό ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε. Αφήνουμε το ζυμαράκι για 20 λεπτά να ξεκουραστεί και χωρίζουμε την ζύμη σε μπαλίτσες (σε όποιο μέγεθος προτιμάτε). Ανοίγουμε σε πάχος 1 εκ. Και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τα τηγανίζουμε και από τις δύο μεριές (αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και δύο τρεις σταγόνες λάδι στο τηγάνι).
Τρώγονται ζεστά με μέλι .
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Σε νερό ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε. Αφήνουμε το ζυμαράκι για 20 λεπτά να ξεκουραστεί και χωρίζουμε την ζύμη σε μπαλίτσες (σε όποιο μέγεθος προτιμάτε). Ανοίγουμε σε πάχος 1 εκ. Και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τα τηγανίζουμε και από τις δύο μεριές (αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και δύο τρεις σταγόνες λάδι στο τηγάνι).
Τρώγονται ζεστά με μέλι .
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.