Από το: Pastry...tsio
Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στα ιταλικά γλυκά και φυσικά ένα από τα φημισμένα, κλασσικά γλυκά της Ιταλίας είναι το τιραμισού. Απαλή κρέμα και αφράτα σαβαγιάρ βουτηγμένα σε καφέ συνθέτουν ένα γλυκό γεμάτο αρώματα και γεύση που υπόσχεται να σας ξεσηκώσει όπως
υποδηλώνει και η ονομασία του στα ιταλικά. Φυσικά, όπως σας έχω συνηθίσει, θα φτιάξω τα δικά μου σαβαγιάρ, τα οποία θα αρωματίσω μέσα σε καφέ εσπρέσο, κονιάκ και γάλα. Τα σαβαγιάρ είναι εύκολα στην παρασκευή τους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.gr
Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στα ιταλικά γλυκά και φυσικά ένα από τα φημισμένα, κλασσικά γλυκά της Ιταλίας είναι το τιραμισού. Απαλή κρέμα και αφράτα σαβαγιάρ βουτηγμένα σε καφέ συνθέτουν ένα γλυκό γεμάτο αρώματα και γεύση που υπόσχεται να σας ξεσηκώσει όπως
υποδηλώνει και η ονομασία του στα ιταλικά. Φυσικά, όπως σας έχω συνηθίσει, θα φτιάξω τα δικά μου σαβαγιάρ, τα οποία θα αρωματίσω μέσα σε καφέ εσπρέσο, κονιάκ και γάλα. Τα σαβαγιάρ είναι εύκολα στην παρασκευή τους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.