Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Αυτό το φαγητό είναι πολύ ωραίο για να κάνετε τα παιδιά να φάνε εύκολα το σπανάκι το οποίο συνήθως αρνούνται. Φυσικά είναι πολύ ευπαρουσίαστο και σε ένα τραπέζι με τους φίλους σας. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι. Προσθέτουμε και το
σπανάκι και το γυρίζουμε στο λάδι να τσιγαριστεί κι αυτό. Ρίχνουμε πιπέρι και μόνο λίγο αλάτι ή ίσως και καθόλου ανάλογα με το πόσο αρμυρή φέτα θα έχουμε. Αφήνουμε το σπανάκι σε μέτρια φωτιά μέχρι να απορροφηθούν όλα τα νερά που θα βγάλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Αυτό το φαγητό είναι πολύ ωραίο για να κάνετε τα παιδιά να φάνε εύκολα το σπανάκι το οποίο συνήθως αρνούνται. Φυσικά είναι πολύ ευπαρουσίαστο και σε ένα τραπέζι με τους φίλους σας. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι. Προσθέτουμε και το
σπανάκι και το γυρίζουμε στο λάδι να τσιγαριστεί κι αυτό. Ρίχνουμε πιπέρι και μόνο λίγο αλάτι ή ίσως και καθόλου ανάλογα με το πόσο αρμυρή φέτα θα έχουμε. Αφήνουμε το σπανάκι σε μέτρια φωτιά μέχρι να απορροφηθούν όλα τα νερά που θα βγάλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.