Από το: Τα λιλά της Λίλας
Καθαρίζουμε καλά τα θράψαλα, Χωρίζουμε το σώμα από το κεφάλι και κόβουμε σε ροδέλες το σώμα και το κεφάλι το χωρίζουμε στα δυο. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα θράψαλα και τα περιχύνουμε με το κρασί. Ανάβουμε το μάτι σε δυνατή φωτιά και αφήνουμε τα θράψαλα να πιούν
τα υγρά που θα βγάλουν μαζί με το κρασί. Μόλις σωθούν τα υγρά ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τσιγαρίζουμε μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι. Τότε ρίχνουμε τον αραιωμένο στο νερό πελτέ μέσα στην κατσαρόλα μαζί μ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Καθαρίζουμε καλά τα θράψαλα, Χωρίζουμε το σώμα από το κεφάλι και κόβουμε σε ροδέλες το σώμα και το κεφάλι το χωρίζουμε στα δυο. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα θράψαλα και τα περιχύνουμε με το κρασί. Ανάβουμε το μάτι σε δυνατή φωτιά και αφήνουμε τα θράψαλα να πιούν
τα υγρά που θα βγάλουν μαζί με το κρασί. Μόλις σωθούν τα υγρά ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τσιγαρίζουμε μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι. Τότε ρίχνουμε τον αραιωμένο στο νερό πελτέ μέσα στην κατσαρόλα μαζί μ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lilaspurplethoughts.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.