Από το: Chefoulis
Κόβουμε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια και το σοτάρουμε ελαφρώς μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά του. Αφού απορροφηθούν τα υγρά του προσθέτουμε την μαργαρίνη και την 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, συνεχίζουμε το σοτάρισμα και σβήνουμε
με μισή κούπα κρασί κόκκινο. Αφήνουμε να εξατμιστεί το κρασί,προσθέτουμε την πάπρικα,το πιπέρι,τις ψιλοκομμένες ντομάτες ή τα ντοματάκια κον κασέ, τον διαλυμένο σε χλιαρό νερό ντοματοπολτό, τη δάφνη, το μοσχοκάρυδο και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Κόβουμε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια και το σοτάρουμε ελαφρώς μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά του. Αφού απορροφηθούν τα υγρά του προσθέτουμε την μαργαρίνη και την 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, συνεχίζουμε το σοτάρισμα και σβήνουμε
με μισή κούπα κρασί κόκκινο. Αφήνουμε να εξατμιστεί το κρασί,προσθέτουμε την πάπρικα,το πιπέρι,τις ψιλοκομμένες ντομάτες ή τα ντοματάκια κον κασέ, τον διαλυμένο σε χλιαρό νερό ντοματοπολτό, τη δάφνη, το μοσχοκάρυδο και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.