Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά επάνω στον πάγκο μας. Ζεστό το γάλα, το νερό, το βούτυρο, όλα σε θερμοκρασία που να μπορεί να δεχτεί τα δάχτυλα μας. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί όπως την άχνη ζάχαρη, τα αυγά και το σιρόπι πορτοκαλιού. Στο μπολ με το αλεύρι
ανακατεύουμε τις μαγιές, το μπέικιν, τα μπαχαρικά, και σε μία ακρούλα το αλάτι. Προσθέτουμε τα υγρά υλικά στα στερεά και ανακατεύουμε με ένα ξύλινο μεγάλο κουτάλι ή με μία μαρίζ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά επάνω στον πάγκο μας. Ζεστό το γάλα, το νερό, το βούτυρο, όλα σε θερμοκρασία που να μπορεί να δεχτεί τα δάχτυλα μας. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί όπως την άχνη ζάχαρη, τα αυγά και το σιρόπι πορτοκαλιού. Στο μπολ με το αλεύρι
ανακατεύουμε τις μαγιές, το μπέικιν, τα μπαχαρικά, και σε μία ακρούλα το αλάτι. Προσθέτουμε τα υγρά υλικά στα στερεά και ανακατεύουμε με ένα ξύλινο μεγάλο κουτάλι ή με μία μαρίζ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr