Από το: Νόστιμες συνταγές της Γωγώς
Μια εξαιρετικη και διαφορετικη για μενα πορτοκαλοπιτα που μου εμπιστευτηκε ενας φιλος και μελος της ομαδας μας στο facebook Αφου την μελετησα ρωτησα και απαντηθηκαν οι αποριες μου,αποφασισα να την δοκιμασω,αφου επεμενε τοσο πολυ να την φτιαξω. Και ναι... τελικα ειχε
απολυτο δικαιο..σε ευχαριστω πολυ. Ειναι Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ....!!!! ΑΞΙΖΕΙ να την δοκιμασετε!!! Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη για 10 λεπτα μεχρι να αφρατεψουν και να γινουν μια λευκη κρεμα. Αφου εχουμε ετοιμασει τα αμυγδαλα απο καβουρντισμα και τα εχουμε ψιλοκοψει στο μουλτι (αν θελουμε τα κανουμε και πουδρα αλλα σας συνιστω να ειναι ψιλοκομμενα). Σταματαμε το χτυπημα στα 10 λεπτα και προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα στο μιγμα και με πλαστικη μαριζ-σπατουλα αναδιπλωνουμε το μιγμα,δηλαδη ανακατευουμε απο κατω προς τα πανω μεχρι να ομογενοποιηθουν πολυ καλα τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr
Μια εξαιρετικη και διαφορετικη για μενα πορτοκαλοπιτα που μου εμπιστευτηκε ενας φιλος και μελος της ομαδας μας στο facebook Αφου την μελετησα ρωτησα και απαντηθηκαν οι αποριες μου,αποφασισα να την δοκιμασω,αφου επεμενε τοσο πολυ να την φτιαξω. Και ναι... τελικα ειχε
απολυτο δικαιο..σε ευχαριστω πολυ. Ειναι Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ....!!!! ΑΞΙΖΕΙ να την δοκιμασετε!!! Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη για 10 λεπτα μεχρι να αφρατεψουν και να γινουν μια λευκη κρεμα. Αφου εχουμε ετοιμασει τα αμυγδαλα απο καβουρντισμα και τα εχουμε ψιλοκοψει στο μουλτι (αν θελουμε τα κανουμε και πουδρα αλλα σας συνιστω να ειναι ψιλοκομμενα). Σταματαμε το χτυπημα στα 10 λεπτα και προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα στο μιγμα και με πλαστικη μαριζ-σπατουλα αναδιπλωνουμε το μιγμα,δηλαδη ανακατευουμε απο κατω προς τα πανω μεχρι να ομογενοποιηθουν πολυ καλα τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr