Από το: Συνταγές της καρδιάς
Δεν ξέρω πόσο αγαπάτε το μπρόκολο και πόσο συχνά το καταναλώνετε, αλλά εμείς το λατρεύουμε και το καταναλώνουμε σε μεγάλες ποσότητες. Και όταν λέω μεγάλες, το εννοώ! Εκτός από τις σαλάτες μας, όπου το μπροκολάκι μας αρέσει τραγανό και με μπόλικο λεμονάκι, φτιάχνω
μπρόκολο γκρατέν, κεφτέδες με μπρόκολο και παρμεζάνα, μοσχαράκι με μπρόκολο, κοτόπουλο με μπρόκολο, μπρόκολο με φέτα στον φούρνο, το χρησιμοποιώ σε πολλά κινέζικα φαγητά μου, και γενικά το μπρόκολο δεν λείπει σχεδόν ποτέ από το σπίτι μας. Το μπρόκολο όμως είναι ένα σχετικά ευαίσθητο λαχανικό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntageskardias.blogspot.gr
Δεν ξέρω πόσο αγαπάτε το μπρόκολο και πόσο συχνά το καταναλώνετε, αλλά εμείς το λατρεύουμε και το καταναλώνουμε σε μεγάλες ποσότητες. Και όταν λέω μεγάλες, το εννοώ! Εκτός από τις σαλάτες μας, όπου το μπροκολάκι μας αρέσει τραγανό και με μπόλικο λεμονάκι, φτιάχνω
μπρόκολο γκρατέν, κεφτέδες με μπρόκολο και παρμεζάνα, μοσχαράκι με μπρόκολο, κοτόπουλο με μπρόκολο, μπρόκολο με φέτα στον φούρνο, το χρησιμοποιώ σε πολλά κινέζικα φαγητά μου, και γενικά το μπρόκολο δεν λείπει σχεδόν ποτέ από το σπίτι μας. Το μπρόκολο όμως είναι ένα σχετικά ευαίσθητο λαχανικό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntageskardias.blogspot.gr