Από το: netlife.gr
Προτιμήστε κάποιο βούτυρο που να περιέχει και βούτυρο αγελαδινό για να έχετε περισσότερη γεύση.
Αν χρειαστεί προσθέστε λίγο αλεύρι ακόμη, προσέξτε μην κάνετε σφιχτή την ζύμη. Μόλις το ζυμάρι ξεκολλήσει από τα χέρια είναι έτοιμο.
Καλή επιτυχία!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.netlife.gr
Προτιμήστε κάποιο βούτυρο που να περιέχει και βούτυρο αγελαδινό για να έχετε περισσότερη γεύση.
Αν χρειαστεί προσθέστε λίγο αλεύρι ακόμη, προσέξτε μην κάνετε σφιχτή την ζύμη. Μόλις το ζυμάρι ξεκολλήσει από τα χέρια είναι έτοιμο.
Καλή επιτυχία!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.netlife.gr