Από το: Sidagi.gr
Ζεσταίνετε σε σιγανή φωτιά το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μπάμιες για 5-7 λεπτά. Δυναμώνετε την ένταση της εστίας, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, τη ντομάτα, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατεύετε απαλά. Αφού το φαγητό πάρει βράση,
σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 35 περίπου λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Ζεσταίνετε σε σιγανή φωτιά το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μπάμιες για 5-7 λεπτά. Δυναμώνετε την ένταση της εστίας, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, τη ντομάτα, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατεύετε απαλά. Αφού το φαγητό πάρει βράση,
σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 35 περίπου λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.