Αναζήτηση φαγητών και υλικών

Χοιρινά κότσια με σάλτσα μουστάρδας κι εσπεριδοειδών

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα, ανακατεύοντας καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τοποθετούμε τα κότσια σε μια γάστρα και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα, σκεπάζουμε το σκεύος και βάζουμε τα κότσια να ψηθούν σε προθερμασμένο, στους 150ο C, φούρνο, για περίπου 2 ½  ώρες. Στη συνέχεια πλένουμε τις νεαρές πατατούλες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις

μοιράζουμε στη γάστρα, γύρω από τα κότσια. Μοιράζουμε και το βούτυρο στη γάστρα. Αυξάνουμε τη θερμοκρασία στους 180ο Cκαι συνεχίζουμε το ψήσιμο, πάνω σε κλεισ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.