Από το: Captain Cook
Ρετρό, fun και φιλική προς τα παιδιά η πρόταση μου σήμερα, ένας κορμός κιμά φτιαγμένος στην ίσια φόρμα του κέικ με επικάλυψη αρωματικό και τυρένιο πουρέ πατάτας που κόβεται σε φέτες και σερβίρεται ατομικά. Κι αυτή η συνταγή μπορεί να προσαρμοστεί στα γούστα σας, να παίξετε με τα αρωματικά και το είδος της πατάτας και να έχετε ένα δικό σας τελικό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το
στον επόμενο μπουφέ σας! Βάζουμε τις πατάτες σε κατσαρολάκι με κρύο νερό σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και φέρνουμε σε βράση. Χαμηλώνουμε στο χαμηλό και βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν. Τεστάρουμε με πιρούνι και όταν είναι έτοιμες τις στραγγίζουμε. Ζεσταίνουμε το γάλα με το βούτυρο. Αλέθουμε χρησιμοποιώντας πιρούνι προσθέτοντας το ζεστό γάλα, το γιαούρτι, αλάτι, πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και μισό απο το τυρί. Αφήνουμε τον πουρέ να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://eri-captaincook.blogspot.gr/
Ρετρό, fun και φιλική προς τα παιδιά η πρόταση μου σήμερα, ένας κορμός κιμά φτιαγμένος στην ίσια φόρμα του κέικ με επικάλυψη αρωματικό και τυρένιο πουρέ πατάτας που κόβεται σε φέτες και σερβίρεται ατομικά. Κι αυτή η συνταγή μπορεί να προσαρμοστεί στα γούστα σας, να παίξετε με τα αρωματικά και το είδος της πατάτας και να έχετε ένα δικό σας τελικό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το
στον επόμενο μπουφέ σας! Βάζουμε τις πατάτες σε κατσαρολάκι με κρύο νερό σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και φέρνουμε σε βράση. Χαμηλώνουμε στο χαμηλό και βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν. Τεστάρουμε με πιρούνι και όταν είναι έτοιμες τις στραγγίζουμε. Ζεσταίνουμε το γάλα με το βούτυρο. Αλέθουμε χρησιμοποιώντας πιρούνι προσθέτοντας το ζεστό γάλα, το γιαούρτι, αλάτι, πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και μισό απο το τυρί. Αφήνουμε τον πουρέ να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://eri-captaincook.blogspot.gr/