Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Αναμειγνύουμε σε βαθύ σκεύος το λιωμένο σκόρδο με τα μπαχαρικά, αλάτι, πιπέρι και το 1/3 του χυμού λεμονιού. Βάζουμε στη μαρινάδα το συκώτι και το αφήνουμε 15 λεπτά τουλάχιστον (καλύτερα από το πρωί). Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Στεγνώνουμε
ελαφρά με χαρτί κουζίνας τις φέτες του συκωτιού -αφήνοντας τα μπαχαρικά που έχει επάνω- και τις τηγανίζουμε λίγες λίγες, για να μην πέσει η θερμοκρασία του λαδιού. Όταν ροδοκοκκινίσει, το σβήνουμε με το υπόλοιπο λεμόνι, σκεπάζουμε το τ...
Αναμειγνύουμε σε βαθύ σκεύος το λιωμένο σκόρδο με τα μπαχαρικά, αλάτι, πιπέρι και το 1/3 του χυμού λεμονιού. Βάζουμε στη μαρινάδα το συκώτι και το αφήνουμε 15 λεπτά τουλάχιστον (καλύτερα από το πρωί). Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Στεγνώνουμε
ελαφρά με χαρτί κουζίνας τις φέτες του συκωτιού -αφήνοντας τα μπαχαρικά που έχει επάνω- και τις τηγανίζουμε λίγες λίγες, για να μην πέσει η θερμοκρασία του λαδιού. Όταν ροδοκοκκινίσει, το σβήνουμε με το υπόλοιπο λεμόνι, σκεπάζουμε το τ...