Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Η γιαγιά μου στα νιάτα της, τα έφτιαχνε μόνο με λάδι. Από τότε που χρησιμοποιήθηκαν ευρέως τα σπορέλαια, τα έβαλε στη συνταγή, γιατί κάνουν τα μελομακάρονα, πολύ πιο "ελαφριά", κι αφράτα. Φτιάξτε τα και θα ξετραλαθείτε με το αποτέλεσμα!
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.gr
Η γιαγιά μου στα νιάτα της, τα έφτιαχνε μόνο με λάδι. Από τότε που χρησιμοποιήθηκαν ευρέως τα σπορέλαια, τα έβαλε στη συνταγή, γιατί κάνουν τα μελομακάρονα, πολύ πιο "ελαφριά", κι αφράτα. Φτιάξτε τα και θα ξετραλαθείτε με το αποτέλεσμα!
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.gr