Από το: cretan gastronomy. blogspot.gr
Μαγιάτικο φαγάκι για την πρώτη –καθυστερημένη- ανάρτηση του Μαΐου. Ακόμη κι αν δεν το θεωρήσετε κύριο πιάτο, δοκιμάστε το σαν πιάτο στη μέση του τραπεζιού, σαν άλειμμα , σαν σαλάτα, σαν ορεκτικό.
Τρώγεται και ζεστό και κρύο και
νοστιμίζει παξιμάδια και φρέσκο ψωμί. Αυτός ο πράσινος πουρές αρέσει σε όσους τον δοκιμάσουν, ακόμη κι αν δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα κουκιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Μαγιάτικο φαγάκι για την πρώτη –καθυστερημένη- ανάρτηση του Μαΐου. Ακόμη κι αν δεν το θεωρήσετε κύριο πιάτο, δοκιμάστε το σαν πιάτο στη μέση του τραπεζιού, σαν άλειμμα , σαν σαλάτα, σαν ορεκτικό.
Τρώγεται και ζεστό και κρύο και
νοστιμίζει παξιμάδια και φρέσκο ψωμί. Αυτός ο πράσινος πουρές αρέσει σε όσους τον δοκιμάσουν, ακόμη κι αν δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα κουκιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους