Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Αποτελεί το κατεξοχήν φημισμένο αρτοσκεύασμα για την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας (ΚΟΥΛΟΥΜΑ) στη χώρα μας. Η παρασκευή της δίνει τόση μοσχοβολιά στο σπίτι, που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουμε να τη φτιάξουμε μόνοι μας και όχι να την προμηθευτούμε έτοιμη από το φούρνο της
γειτονιάς. Από το προηγούμενο βράδυ φτιάχνουμε το προζύμι: μέσα στο χλιαρό νερό διαλύουμε τη μαγιά, προσθέτουμε το αλεύρι και αφού ανακατέψουμε καλά, αφήνουμε το προζύμι να σταθ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Αποτελεί το κατεξοχήν φημισμένο αρτοσκεύασμα για την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας (ΚΟΥΛΟΥΜΑ) στη χώρα μας. Η παρασκευή της δίνει τόση μοσχοβολιά στο σπίτι, που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουμε να τη φτιάξουμε μόνοι μας και όχι να την προμηθευτούμε έτοιμη από το φούρνο της
γειτονιάς. Από το προηγούμενο βράδυ φτιάχνουμε το προζύμι: μέσα στο χλιαρό νερό διαλύουμε τη μαγιά, προσθέτουμε το αλεύρι και αφού ανακατέψουμε καλά, αφήνουμε το προζύμι να σταθ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.