Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Λιώνουμε σε μπαιν μαρί τα κομμάτια της σοκολάτας μαζί με το βούτυρο και το γάλα. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να πάρουμε ένα ομογενές μίγμα και το αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε στο μίξερ τ΄ασπράδια των αβγών σε σφικτή μαρέγκα. Στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ χτυπάμε πολύ καλά τους κρόκους με την άχνη. Προσθέτουμε στο μίγμα τη σαντιγύ και συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Λιώνουμε σε μπαιν μαρί τα κομμάτια της σοκολάτας μαζί με το βούτυρο και το γάλα. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να πάρουμε ένα ομογενές μίγμα και το αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε στο μίξερ τ΄ασπράδια των αβγών σε σφικτή μαρέγκα. Στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ χτυπάμε πολύ καλά τους κρόκους με την άχνη. Προσθέτουμε στο μίγμα τη σαντιγύ και συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.