Από το: Kitchenstori.es
Αγαπημένες οι πίτες της Ελληνικής Κουζίνας, αγαπημένα και τα υλικά, τα οποία προστίθενται κάθε φορά ανάμεσα σε φύλλα -διάφορα φύλλα ζύμης- για να δημιουργήσουν μια πλούσια, σε γεύση, υλικά κι αρώματα, πίτα. Υπάρχουν και εξαιρετικές παραδοσιακές πίτες μας, οι οποίες γίνονται χωρίς καθόλου φύλλο ζύμης. Η πρόταση εδώ είναι μια πίτα με χωριάτικα τραγανά φύλλα
ενδιάμεσα, τα οποία της δίνουν όγκο μα και ιδιαίτερη γεύση. Το κυρίαρχο συστατικό της είναι τα πράσα κι ο χοιρινός κιμάς. Σε περιφερειακό ρόλο μα εξίσου σημαντικά είναι το τυρί, τα αυγά, ο τραχανάς γλυκός ή ξινός, καροτάκι για να ελαφρύνει τη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
Αγαπημένες οι πίτες της Ελληνικής Κουζίνας, αγαπημένα και τα υλικά, τα οποία προστίθενται κάθε φορά ανάμεσα σε φύλλα -διάφορα φύλλα ζύμης- για να δημιουργήσουν μια πλούσια, σε γεύση, υλικά κι αρώματα, πίτα. Υπάρχουν και εξαιρετικές παραδοσιακές πίτες μας, οι οποίες γίνονται χωρίς καθόλου φύλλο ζύμης. Η πρόταση εδώ είναι μια πίτα με χωριάτικα τραγανά φύλλα
ενδιάμεσα, τα οποία της δίνουν όγκο μα και ιδιαίτερη γεύση. Το κυρίαρχο συστατικό της είναι τα πράσα κι ο χοιρινός κιμάς. Σε περιφερειακό ρόλο μα εξίσου σημαντικά είναι το τυρί, τα αυγά, ο τραχανάς γλυκός ή ξινός, καροτάκι για να ελαφρύνει τη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.