Από το: Shogun's Kitchen
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται συνήθως ως πρώτο πιάτο. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να μην το φάτε για κυρίως, αφού αναλόγως με το
τι υλικά θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να πάρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε, μόνο από αυτό! Ειδικά, αν είναι τόσο νόστιμο, όπως το σημερινό! Το σημερινό ριζότο είναι πιάτο για χορτοφάγους, αφού δε μαγειρεύεται με ζωμό κρέατος (όπως σ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://shogunkitchen.blogspot.gr
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται συνήθως ως πρώτο πιάτο. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να μην το φάτε για κυρίως, αφού αναλόγως με το
τι υλικά θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να πάρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε, μόνο από αυτό! Ειδικά, αν είναι τόσο νόστιμο, όπως το σημερινό! Το σημερινό ριζότο είναι πιάτο για χορτοφάγους, αφού δε μαγειρεύεται με ζωμό κρέατος (όπως σ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://shogunkitchen.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.