Από το: Samos Cook
Η αλήθεια είναι ότι βρίσκω δυσκολα νωπο πατσα. Μονο κατσικισιο μπορώ να βρω και αυτό μόνο το Πάσχα. Ευτυχώς όμως κυκλοφορεί κατεψυγμενος μοσχαρισιος στα κρεοπωλεια. Εμενα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα ποδαρακια παρ`ολο που θεωρώ ότι η γεύση στον πατσα οφείλεται
90% σε αυτα. Παραξενιες τι να πεις.... Άρα στην συνταγή μπορείτε να προσθέσετε και ποδαρακια. Σε ενα βαζακι βαζω αρκετό λαδι, ξυδι, μπουκοβο, μια μικρή πιπερια καυτερη ολόκληρη και 3 σκελιδες σκόρδο κομμενες στα δυο. Προτιμώ για λόγους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
Η αλήθεια είναι ότι βρίσκω δυσκολα νωπο πατσα. Μονο κατσικισιο μπορώ να βρω και αυτό μόνο το Πάσχα. Ευτυχώς όμως κυκλοφορεί κατεψυγμενος μοσχαρισιος στα κρεοπωλεια. Εμενα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα ποδαρακια παρ`ολο που θεωρώ ότι η γεύση στον πατσα οφείλεται
90% σε αυτα. Παραξενιες τι να πεις.... Άρα στην συνταγή μπορείτε να προσθέσετε και ποδαρακια. Σε ενα βαζακι βαζω αρκετό λαδι, ξυδι, μπουκοβο, μια μικρή πιπερια καυτερη ολόκληρη και 3 σκελιδες σκόρδο κομμενες στα δυο. Προτιμώ για λόγους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.