Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σάλτσα Aioli (Αγιόλι)

Written By Unknown on Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 | Αυγούστου 03, 2017

Σάλτσα Aioli (Αγιόλι) - by https://syntages-faghtwn.blogspot.gr
Από το: Polina Cuisine
Alioli ή aioli στα Αγγλικά. Είναι μια παραδοσιακή σάλτσα της μεσογειακής κουζίνας, Ισπανίας, Γαλλίας, Ιταλίας σχηματίζεται από  ελαιόλαδο και σκόρδο Συνοδεύεις ψάρια, θαλασσινά, λευκά κρέατα, λαχανικά, ψωμί, τορτίγια, λουκάνικο ακόμα και σε πίτσες.
Καθαρίζουμε το σκόρδο και το λιώνουμε στο ειδικό εργαλείο. Στο ραβδομπλέντερ ή μίξερ βάζουμε τους κρόκους αυγών ,το σκόρδο και το αλάτι και αρχίζουμε να χτυπάμε...
 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
 


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.