Από το: Chefoulis
Μουλιάζουμε την ψίχα του ψωμιού και την στύβουμε πολύ καλά. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια (εκτός από το τυρί του τοστ και το ηλιέλαιο) και ζυμώνουμε τα μπιφτέκια μας πολύ καλά.Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες σκεπασμένο.
Πλάθουμε σε στενόμακρα μπιφτέκια. Τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο όχι για πολύ ώρα, ίσα να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τυλίγουμε το κάθε μπιφτέκι σε μια φέτα τυρί. Σε κάθε μπιφτέκι βάζουμε από μία οδοντογλυφίδα σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Μουλιάζουμε την ψίχα του ψωμιού και την στύβουμε πολύ καλά. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια (εκτός από το τυρί του τοστ και το ηλιέλαιο) και ζυμώνουμε τα μπιφτέκια μας πολύ καλά.Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες σκεπασμένο.
Πλάθουμε σε στενόμακρα μπιφτέκια. Τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο όχι για πολύ ώρα, ίσα να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τυλίγουμε το κάθε μπιφτέκι σε μια φέτα τυρί. Σε κάθε μπιφτέκι βάζουμε από μία οδοντογλυφίδα σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.