Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μπέικον, αβγά, τομάτα και τυρί τσένταρ

Written By Unknown on Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 | Ιουλίου 10, 2017

Μπέικον, αβγά, τομάτα και τυρί τσένταρ  - by https://syntages-faghtwn.blogspot.gr
Από το: Love Cooking
Ένα θρεπτικότατο πιάτο, ιδανικό για Κυριακές και φθινοπωρινά πρωινά, που ακόμα και το φαγητό μας, θέλουμε να μας χουζουρεύει! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα πυρέξ. Σε ένα βαθύ μπολ, βρέχουμε τα κυβάκια του ψωμιού με το

ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε χαρτί ψησίματος στο φούρνο για 20' ή μέχρι να χρυσίσουν. Στο μεταξύ, σε ένα μεγάλο τηγάνι, σοτάρουμε το μπέικον για περίπου 8', μέχρι να γίνει λιγάκι τραγανό.  Μεταφέρουμε το μπέικον σε πιάτο στρωμμένο με...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lovecooking.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.