Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Είναι Νόστιμη... αλλά έχει τη δουλίτσα της, είναι για ψυχοθεραπεία να περνάει η ώρα λέω εγώ... αν σου αρέσει αυτό που κάνεις, όπως εμένα... είναι δημιουργία και μετά απόλαυση!!! Ανοίγω φύλλα και κάθε φορά προσπαθώ να κάνω το άνοιγμα των φύλλων όσο πιo εύκολο γίνετε για σας...
που το βλέπετε δύσκολο!!! Κάνουμε μια ζύμη απαλή να μη κολλάει στα χέρια, την αφήνουμε να ξεκουραστεί 20 λεπτά, σκεπασμένη με μία πετσέτα. Κάνουμε 30 μπαλάκια. Ανοίγουμε τα μπαλάκια όσο ένα πιατάκι φρούτου...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Είναι Νόστιμη... αλλά έχει τη δουλίτσα της, είναι για ψυχοθεραπεία να περνάει η ώρα λέω εγώ... αν σου αρέσει αυτό που κάνεις, όπως εμένα... είναι δημιουργία και μετά απόλαυση!!! Ανοίγω φύλλα και κάθε φορά προσπαθώ να κάνω το άνοιγμα των φύλλων όσο πιo εύκολο γίνετε για σας...
που το βλέπετε δύσκολο!!! Κάνουμε μια ζύμη απαλή να μη κολλάει στα χέρια, την αφήνουμε να ξεκουραστεί 20 λεπτά, σκεπασμένη με μία πετσέτα. Κάνουμε 30 μπαλάκια. Ανοίγουμε τα μπαλάκια όσο ένα πιατάκι φρούτου...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.