Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα πολύ καλά τα υλικά μας μέχρι να πετύχουμε έναν παχύρευστο χυλό. Αφήνουμε τον χυλό να φουσκώσει για 15 λεπτά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 1 φλυτζάνι του καφέ σπορέλαιο, μόλις ζεσταθεί παίρνουμε με την κουτάλα (όχι γεμάτη) από τον χυλό και το βάζουμε στο τηγάνι. Μόλις πάρουν χρώμα είναι έτοιμα. Σε μια μικρή
κατσαρόλα βάζουμε τα βατόμουρα, αφού τα έχουμε πλύνει πολύ καλά, μαζί με την ζάχαρη να σταθούν για 2 με 3 ώρες. Αδειάζουμε τα νερά που θα βγάλουν. Στην συνέχεια τα βάζουμε να βρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα πολύ καλά τα υλικά μας μέχρι να πετύχουμε έναν παχύρευστο χυλό. Αφήνουμε τον χυλό να φουσκώσει για 15 λεπτά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 1 φλυτζάνι του καφέ σπορέλαιο, μόλις ζεσταθεί παίρνουμε με την κουτάλα (όχι γεμάτη) από τον χυλό και το βάζουμε στο τηγάνι. Μόλις πάρουν χρώμα είναι έτοιμα. Σε μια μικρή
κατσαρόλα βάζουμε τα βατόμουρα, αφού τα έχουμε πλύνει πολύ καλά, μαζί με την ζάχαρη να σταθούν για 2 με 3 ώρες. Αδειάζουμε τα νερά που θα βγάλουν. Στην συνέχεια τα βάζουμε να βρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.