Από το: Betty's cuisine
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Στρώνουμε με λαδόκολλα το ταψί του φούρνου και προθερμαίνουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις, στους 180ο. Σε μπολ χτυπάμε πολύ καλά το ελαιόλαδο, την ζάχαρη, το αλάτι και το κονιάκ. Διαλύουμε την σόδα στο χυμό πορτοκαλιού και τον
προσθέτουμε κι αυτόν. Ρίχνουμε και το ξύσμα με την κανέλα και ανακατεύουμε. Ζυμώνοντας πάντα, προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι. Ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο από 1 κιλό, πρέπει η ζύμη μας να είναι μαλακή και ελαστική αλλά να μην κολλάει.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Στρώνουμε με λαδόκολλα το ταψί του φούρνου και προθερμαίνουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις, στους 180ο. Σε μπολ χτυπάμε πολύ καλά το ελαιόλαδο, την ζάχαρη, το αλάτι και το κονιάκ. Διαλύουμε την σόδα στο χυμό πορτοκαλιού και τον
προσθέτουμε κι αυτόν. Ρίχνουμε και το ξύσμα με την κανέλα και ανακατεύουμε. Ζυμώνοντας πάντα, προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι. Ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο από 1 κιλό, πρέπει η ζύμη μας να είναι μαλακή και ελαστική αλλά να μην κολλάει.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.