Από το: Angela's Cook
Εύκολα, οικονομικά, αφράτα, νόστιμα για πολλές χρήσεις φτιαγμένα από τα χεράκια μας. Μόλις κρυώσουν καλά τα βάζουμε σε σακουλάκια και τα αποθηκεύουμε στη κατάψυξη. Όταν τα ξεκαταψύξουμε είναι σαν να φτιάχτηκαν εκείνη την ώρα. Στον κάδο του μίξερ ή στο χέρι χτυπάμε τη μαγιά
με το γάλα να αφρίσει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αυγό, το αλάτι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε τα αλεύρια συνεχίζοντας το χτύπημα. Τέλος ρίχνουμε την μαργαρίνη ανακατεύουμε καλά να απορροφηθεί και να ενσωματωθεί. Σκεπάζουμε με πετσέτ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Εύκολα, οικονομικά, αφράτα, νόστιμα για πολλές χρήσεις φτιαγμένα από τα χεράκια μας. Μόλις κρυώσουν καλά τα βάζουμε σε σακουλάκια και τα αποθηκεύουμε στη κατάψυξη. Όταν τα ξεκαταψύξουμε είναι σαν να φτιάχτηκαν εκείνη την ώρα. Στον κάδο του μίξερ ή στο χέρι χτυπάμε τη μαγιά
με το γάλα να αφρίσει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αυγό, το αλάτι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε τα αλεύρια συνεχίζοντας το χτύπημα. Τέλος ρίχνουμε την μαργαρίνη ανακατεύουμε καλά να απορροφηθεί και να ενσωματωθεί. Σκεπάζουμε με πετσέτ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.