Από το: Green Chef
Βράζουμε το γάλα με την μισή ζάχαρη και το αγάρ αγάρ, αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσει. Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα και το σίλκεν τόφου και χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν, μοιράζουμε το μείγμα σε ποτήρια ή σε φόρμες πανακότας και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Σε ένα
κατσαρολάκι βάζουμε 2 φλιτζ. νερό, το μάνγκο και την υπόλοιπη ζάχαρη, βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
Βράζουμε το γάλα με την μισή ζάχαρη και το αγάρ αγάρ, αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσει. Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα και το σίλκεν τόφου και χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν, μοιράζουμε το μείγμα σε ποτήρια ή σε φόρμες πανακότας και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Σε ένα
κατσαρολάκι βάζουμε 2 φλιτζ. νερό, το μάνγκο και την υπόλοιπη ζάχαρη, βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.