Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Απολαυστική συνταγή σύκου και κάρδαμου

Written By Unknown on Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 | Απριλίου 20, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Γεύσεις Ινδίας
Μουλιάζουμε τα ξερά σύκα σε 1/2 φλιτζάνι νερό σε ένα μπολ για 1 ώρα. Χτυπάμε τα αποξηραμένα σύκα σε ένα μίξερ (μαζί με το νερό) μέχρι να σχηματιστεί ένας λείος πουρές. Το βάζουμε στην άκρη. Βάζουμε ¾ φλιτζανιού νερό και το άγαρ-άγαρ σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, ανακατεύουμε
καλά και μαγειρεύουμε σε αργή φωτιά για 2 λεπτά ή μέχρι το άγαρ-άγαρ να λιώσει, ενώ ανακατεύουμε κατά διαστήματα. Προσθέτουμε τον πουρέ, το γάλα, τη ζάχαρη και τη σκόνη κάρδαμου, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε σε...
 

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.