Από το: Γεύσεις Ινδίας
Μουλιάζουμε τα ξερά σύκα σε 1/2 φλιτζάνι νερό σε ένα μπολ για 1 ώρα. Χτυπάμε τα αποξηραμένα σύκα σε ένα μίξερ (μαζί με το νερό) μέχρι να σχηματιστεί ένας λείος πουρές. Το βάζουμε στην άκρη. Βάζουμε ¾ φλιτζανιού νερό και το άγαρ-άγαρ σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, ανακατεύουμε
καλά και μαγειρεύουμε σε αργή φωτιά για 2 λεπτά ή μέχρι το άγαρ-άγαρ να λιώσει, ενώ ανακατεύουμε κατά διαστήματα. Προσθέτουμε τον πουρέ, το γάλα, τη ζάχαρη και τη σκόνη κάρδαμου, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε σε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr
Μουλιάζουμε τα ξερά σύκα σε 1/2 φλιτζάνι νερό σε ένα μπολ για 1 ώρα. Χτυπάμε τα αποξηραμένα σύκα σε ένα μίξερ (μαζί με το νερό) μέχρι να σχηματιστεί ένας λείος πουρές. Το βάζουμε στην άκρη. Βάζουμε ¾ φλιτζανιού νερό και το άγαρ-άγαρ σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, ανακατεύουμε
καλά και μαγειρεύουμε σε αργή φωτιά για 2 λεπτά ή μέχρι το άγαρ-άγαρ να λιώσει, ενώ ανακατεύουμε κατά διαστήματα. Προσθέτουμε τον πουρέ, το γάλα, τη ζάχαρη και τη σκόνη κάρδαμου, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε σε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.