Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Βαφή αυγών

Written By Unknown on Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 | Μαρτίου 28, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Μ. Πέμπτη αύριο και οι κατσαρόλες παίρνουν φωτιά για τα Πασχαλινά αυγά!Τα αυγά πρέπει να έχουν θερμοκρασία δωματίου. Τα πλένουμε πολύ καλά! Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε νερό και τοποθετούμε τα αυγά μας, τα βράζουμε για 10 λεπτά από το σημείο βρασμού σε

χαμηλή θερμοκρασία, το μυστικό για να μη σπάσουν και όσα λιγότερα στην κατσαρόλα, τόσο το καλύτερο... Άλλα tips για το μείζον θέμα του σπασίματος των αυγών, ότι κατά τη βράση χρησιμοποιούμε χοντρό αλάτι ή ξύδι...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com


SHARE

About Unknown