Από το: Miamiam
Κόβουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και το ανακατεύουμε με το αλεύρι, αλάτι, ζάχαρη στο μίξερ. Μόλις σχεδόν διαλυθεί ρίχνουμε 2 κουταλιές τις σούπας από το νερό από το φλιτζανάκι, και δημιουργούμε έτσι μια συμπαγής ζύμη. Αν χρειαστεί βάζουμε καμιά κουταλιά ακόμα νερό. Την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 45’.
Φτιάχνουμε την γέμιση χτυπώντας λίγο τα αυγά με την ζάχαρη και προσθέτοντας τα υπόλοιπα υλικά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200oC. Βάζουμε την κρούστα στο κάτω μέρος του φούρνου και χαμηλώνουμε στους 180...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr
Κόβουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και το ανακατεύουμε με το αλεύρι, αλάτι, ζάχαρη στο μίξερ. Μόλις σχεδόν διαλυθεί ρίχνουμε 2 κουταλιές τις σούπας από το νερό από το φλιτζανάκι, και δημιουργούμε έτσι μια συμπαγής ζύμη. Αν χρειαστεί βάζουμε καμιά κουταλιά ακόμα νερό. Την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 45’.
Φτιάχνουμε την γέμιση χτυπώντας λίγο τα αυγά με την ζάχαρη και προσθέτοντας τα υπόλοιπα υλικά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200oC. Βάζουμε την κρούστα στο κάτω μέρος του φούρνου και χαμηλώνουμε στους 180...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr