Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Έτσι κι αλλιώς η συνταγή θα έμπαινε στο blog κάποια στιγμή γιατί είναι αγαπημένος τρόπος σερβιρίσματος του ρυζόγαλου. Είναι ευτυχής συγκυρία θα έλεγα που μπορώ να την συνδέσω με τον αγαπημένο μου προορισμό. Οι συνταγές δεν έχουν μεγάλη σχέση όσον αφορά τα
υλικά αφού η δική μου είναι ένα ρυζόγαλο, περισσότερο αρωματισμένο από το συνηθισμένο και πιο πλούσιο γευστικά , που θα μπορούσε να καταναλωθεί και χωρίς την καραμελωμένη κρούστα. Μοιάζουν όμως στο τελείωμα, στην τελική εικόνα και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Έτσι κι αλλιώς η συνταγή θα έμπαινε στο blog κάποια στιγμή γιατί είναι αγαπημένος τρόπος σερβιρίσματος του ρυζόγαλου. Είναι ευτυχής συγκυρία θα έλεγα που μπορώ να την συνδέσω με τον αγαπημένο μου προορισμό. Οι συνταγές δεν έχουν μεγάλη σχέση όσον αφορά τα
υλικά αφού η δική μου είναι ένα ρυζόγαλο, περισσότερο αρωματισμένο από το συνηθισμένο και πιο πλούσιο γευστικά , που θα μπορούσε να καταναλωθεί και χωρίς την καραμελωμένη κρούστα. Μοιάζουν όμως στο τελείωμα, στην τελική εικόνα και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr