Από το: Παλιούρι Έβρου
Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα πεντανόστιμο και λαχταριστό πιάτο, είναι οι γνωστοί σε όλους τους Παλιουριώτες αλλά και Θρακιώτες, οι Γκιουζλεμέδες. Τους έφτιαχναν οι μανάδες μας και εξακολουθούν να τους φτιάχνουν, συνήθως όταν ζύμωναν ψωμί και
περίσσευε ζυμάρι ή ακόμα από τα φύλλα που έφτιαχναν για την πίτα, αφού οι γκιουζλεμέδες είναι πίτα στο τηγάνι. Όποια λοιπόν θέλ' να τσ' φκιάσ', πρέπει να ξέρει τα εξής:
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://paliouri-evrou.blogspot.gr
Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα πεντανόστιμο και λαχταριστό πιάτο, είναι οι γνωστοί σε όλους τους Παλιουριώτες αλλά και Θρακιώτες, οι Γκιουζλεμέδες. Τους έφτιαχναν οι μανάδες μας και εξακολουθούν να τους φτιάχνουν, συνήθως όταν ζύμωναν ψωμί και
περίσσευε ζυμάρι ή ακόμα από τα φύλλα που έφτιαχναν για την πίτα, αφού οι γκιουζλεμέδες είναι πίτα στο τηγάνι. Όποια λοιπόν θέλ' να τσ' φκιάσ', πρέπει να ξέρει τα εξής:
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://paliouri-evrou.blogspot.gr