Από το: Il laboratorio di mm_skg
Το "μίγμα 4 μπαχαρικών" προέρχεται από την γαλλική κουζίνα όπου είναι γνωστό ως quatre épices. Αρχικά η ονομασία υπονοούσε ένα μόνο μπαχαρικό, αυτό που στην Ελλάδα ονομάζουμε μπαχάρι (Pimenta dioica), το οποίο ώς γνωστόν, συνδυάζει τα αρώματα από το πιπέρι, τα
μοσχοκάρφια, το τζίντζερ και το μοσχοκάρυδο. Σήμερα όμως όταν λέμε 4 μπαχαρικά, εννοούμε το μίγμα των εξής μπαχαρικών : πιπέρι, μοσχοκάρφια, μοσχοκάρυδο και τζίντζερ ή κανέλας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το "μίγμα 4 μπαχαρικών" προέρχεται από την γαλλική κουζίνα όπου είναι γνωστό ως quatre épices. Αρχικά η ονομασία υπονοούσε ένα μόνο μπαχαρικό, αυτό που στην Ελλάδα ονομάζουμε μπαχάρι (Pimenta dioica), το οποίο ώς γνωστόν, συνδυάζει τα αρώματα από το πιπέρι, τα
μοσχοκάρφια, το τζίντζερ και το μοσχοκάρυδο. Σήμερα όμως όταν λέμε 4 μπαχαρικά, εννοούμε το μίγμα των εξής μπαχαρικών : πιπέρι, μοσχοκάρφια, μοσχοκάρυδο και τζίντζερ ή κανέλας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr