Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Αρνάκι με σελινόριζα και καρότα αυγολέμονο

Written By Unknown on Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 | Οκτωβρίου 20, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Γαστρονόμος
Μια εξαίσια χειμωνιάτικη συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι.
Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο (ή το ελαιόλαδο) και το αλεύρι, ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι το μείγμα να πάρει ανοιχτό καστανό
χρώμα. Ρίχνουμε σταδιακά στο μείγμα τα 3/4 φλιτζανιού από το ζωμό της κατσαρόλας που αφήσαμε κατά μέρος, ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να ετοιμάσουμε ένα λείο μείγμα. Αδειάζουμε το μείγμα στην κατσαρόλα με το φαγητό, την ανακινούμε για να απλωθεί παντού και αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά. 

Διαβάστε τη συνταγή στο: www.gastronomos.gr


SHARE

About Unknown