Από το: Γαστρονόμος
Η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να κάνουμε το εθνικό μας τυρί... σάλτσα. Εντυπωσιάστε βάζοντάς την σε ντοματοσαλάτες, σε ζυμαρικά αλλά και σε λαδερά. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αν χρειαστεί
προσθέτουμε λίγο λάδι επιπλέον. Θα έχουμε μια παχύρρευστη σάλτσα - που όμως, όταν ανακατευτεί με τη σαλάτα ή με ζυμαρικά, έχει τη σωστή σύσταση ώστε να μη γίνει ρευστή σαν νερό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να κάνουμε το εθνικό μας τυρί... σάλτσα. Εντυπωσιάστε βάζοντάς την σε ντοματοσαλάτες, σε ζυμαρικά αλλά και σε λαδερά. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αν χρειαστεί
προσθέτουμε λίγο λάδι επιπλέον. Θα έχουμε μια παχύρρευστη σάλτσα - που όμως, όταν ανακατευτεί με τη σαλάτα ή με ζυμαρικά, έχει τη σωστή σύσταση ώστε να μη γίνει ρευστή σαν νερό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr