Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κουλούρι Θεσσαλονίκης

Written By Unknown on Δευτέρα 26 Μαΐου 2014 | Μαΐου 26, 2014

Από το: suntagesvromi .blogspot.gr
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης,ζυμώνουμε και προσθέτουμε και το νερό λίγο-λίγο μέχρι να ξεκολλάει απο τα χέρια μας η ζύμη. Την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 30' να φουσκώσει. Μόλις φουσκώσει, την ζυμώνουμε και

χωρίζουμε το ζυμάρι σε μικρά κομματάκια. 

Διαβάστε τη συνταγή στο: Συνταγές Υγιεινής Διατροφής


SHARE

About Unknown