Από το: gastronomos.gr
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C και λαδώνουμε γενναιόδωρα το ταψί. Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει ρίχνουμε τον αρακά και βράζουμε για περίπου 3 - 4 λεπτά, μέχρι να
μαλακώσει ελαφρώς.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C και λαδώνουμε γενναιόδωρα το ταψί. Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει ρίχνουμε τον αρακά και βράζουμε για περίπου 3 - 4 λεπτά, μέχρι να
μαλακώσει ελαφρώς.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο