Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , , , » Μπριζόλα στο Τηγάνι με Κρεμμύδια και Σως Μουστάρδας

Μπριζόλα στο Τηγάνι με Κρεμμύδια και Σως Μουστάρδας

Written By Unknown on Κυριακή 25 Μαΐου 2014 | Μαΐου 25, 2014

Από το: lopis-place. blogspot.gr 
Πλένουμε, σκουπίζουμε τις μπριζόλες με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις χαράζουμε. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι, το βούτυρο να ζεσταθούν. Τοποθετούμε τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να τηγανιστούν για 15 περίπου λεπτά γυρίζοντας και από τις 2
πλευρές, σε μέτρια φωτιά, όχι σιγανή για να μη βράσουν και βγάλουν τα υγρά τους, ούτε σε δυνατή και καούν.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Οι συνταγές της Λόπης


SHARE

About Unknown