Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Μια πολύ παλιά συνταγή για ελιές, για όσους πειράζει στην υγεία τους το αλάτι και όχι μόνο. Μαζευουμε τις ελιες μας, τις πλενουμε, τις σκουπιζουμε και τις ριχνουμε στο τηγανι σκετες χωρις λαδι, χωρις αλατι. Τις γυρναμε 7-8 φορες μεσα στο τηγανι και προσεχουμε να μην μας
σκασουν και να μην μας καουν. Τις βγαζουμε σε μια κουπα να κρυωσουν, σ αυτο το σταδιο τις φυλαμε στην καταψυξη σε πολυμπαγκ. Τις βαζουμε σε ταπερ με λαδι και τις κραταμε στο ψυγειο. Νοστιμες ευκολες χωρις να μας πειραζουν και πολυ ξεχωριστες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Μια πολύ παλιά συνταγή για ελιές, για όσους πειράζει στην υγεία τους το αλάτι και όχι μόνο. Μαζευουμε τις ελιες μας, τις πλενουμε, τις σκουπιζουμε και τις ριχνουμε στο τηγανι σκετες χωρις λαδι, χωρις αλατι. Τις γυρναμε 7-8 φορες μεσα στο τηγανι και προσεχουμε να μην μας
σκασουν και να μην μας καουν. Τις βγαζουμε σε μια κουπα να κρυωσουν, σ αυτο το σταδιο τις φυλαμε στην καταψυξη σε πολυμπαγκ. Τις βαζουμε σε ταπερ με λαδι και τις κραταμε στο ψυγειο. Νοστιμες ευκολες χωρις να μας πειραζουν και πολυ ξεχωριστες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr