Από το: the gastrin
Διαλύουμε τη μαγιά στο 1 φλ. νερό μαζί με τη ζάχαρη. Σε μια λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και ανοίγουμε μια λακουβίτσα στη μέση για να ρίξουμε το ελαιόλαδο και τη μαγιά. Αρχίζουμε το
ζύμωμα και προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό. Θέλουμε μια εύπλαστη και μαλακή ζύμη. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί και να διπλασιαστεί σε όγκο και έπειτα τη χωρίζουμε σε μπάλες. Ανοίγουμε μ’ ένα μικρό πλάστη κάθε μπάλα σε οβάλ σχήμα και τις τοποθετούμε σε ταψί που στο οποίο έχουμε απλώσει λαδόκολλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://thegastrin.blogspot.gr
Διαλύουμε τη μαγιά στο 1 φλ. νερό μαζί με τη ζάχαρη. Σε μια λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και ανοίγουμε μια λακουβίτσα στη μέση για να ρίξουμε το ελαιόλαδο και τη μαγιά. Αρχίζουμε το
ζύμωμα και προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό. Θέλουμε μια εύπλαστη και μαλακή ζύμη. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί και να διπλασιαστεί σε όγκο και έπειτα τη χωρίζουμε σε μπάλες. Ανοίγουμε μ’ ένα μικρό πλάστη κάθε μπάλα σε οβάλ σχήμα και τις τοποθετούμε σε ταψί που στο οποίο έχουμε απλώσει λαδόκολλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://thegastrin.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.