Από το: the gastrin
Κρεμώδες γλύκισμα, εύκολο στην παρασκευή του με απλά υλικά. Η απουσία του κορν φλάουρ κάνει τη διαφορά σ’ αυτή τη συνταγή. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε. Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα να ζεσταθεί μαζί με το ξυλάκι κανέλας και
μόλις είναι έτοιμο να βράσει ρίχνουμε το καλά πλυμένο ρύζι. Ανακατεύουμε συνεχώς και μόλις μισοβράσει ρίχνουμε το αλάτι. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις το ρύζι μαλακώσει ρίχνουμε τη ζάχαρη και έπειτα από 2 βράσεις σβήνουμε τη φωτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
Κρεμώδες γλύκισμα, εύκολο στην παρασκευή του με απλά υλικά. Η απουσία του κορν φλάουρ κάνει τη διαφορά σ’ αυτή τη συνταγή. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε. Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα να ζεσταθεί μαζί με το ξυλάκι κανέλας και
μόλις είναι έτοιμο να βράσει ρίχνουμε το καλά πλυμένο ρύζι. Ανακατεύουμε συνεχώς και μόλις μισοβράσει ρίχνουμε το αλάτι. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις το ρύζι μαλακώσει ρίχνουμε τη ζάχαρη και έπειτα από 2 βράσεις σβήνουμε τη φωτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.