Από το: Captain Cook
Στο τελευταίο τεύχος του Food Network (April 2013) υπάρχουν κάτι μπισκοτάκια που πάνω τους είναι κολλημένα τα φυλλαράκια απο μαϊντανό και άνηθο. Η "κόλα" που χρησιμοποιήθηκε σε αυτή την περίπτωση για να μείνουν τα φυλλαράκια στην θέση τους στο ψήσιμο ήταν η επάλειψη με αυγό και γάλα. Την σκεφτόμουν αυτη την λαγάνα λοιπόν ότι θα ήταν εμφανίσιμη και νόστιμη με
αυτο τον τρόπο αλλά δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυγό καθότι νηστεία για. :) Έτσι το αντικατέστησα με νερό και ζάχαρη, όπως ακριβώς κάνουμε με τα κουλούρια Θεσσαλονίκης...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://eri-captaincook.blogspot.ca
αυτο τον τρόπο αλλά δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυγό καθότι νηστεία για. :) Έτσι το αντικατέστησα με νερό και ζάχαρη, όπως ακριβώς κάνουμε με τα κουλούρια Θεσσαλονίκης...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://eri-captaincook.blogspot.ca
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.