Από το: Το μυαλό στο... φαγητό!
Σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές του για να το "θωρακίσουμε" και οι χυμοί του να παραμείνουν μέσα. Όταν ροδίσει,ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό,και το σιγοβράζουμε για 2 ώρες περίπου. Κατά τη διάρκεια του βρασμού,του αλλάζουμε πλευρά για να βράσει από όλες τις
πλευρές. Όταν είναι έτοιμο,το αφαιρούμε από την κατσαρόλα,και στο ζουμάκι που έμεινε, ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα. Κόβουμε σε φέτες το κρέας και το σερβίρουμε με πουρέ πατάτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr
Σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές του για να το "θωρακίσουμε" και οι χυμοί του να παραμείνουν μέσα. Όταν ροδίσει,ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό,και το σιγοβράζουμε για 2 ώρες περίπου. Κατά τη διάρκεια του βρασμού,του αλλάζουμε πλευρά για να βράσει από όλες τις
πλευρές. Όταν είναι έτοιμο,το αφαιρούμε από την κατσαρόλα,και στο ζουμάκι που έμεινε, ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα. Κόβουμε σε φέτες το κρέας και το σερβίρουμε με πουρέ πατάτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.