Από το: Συνταγές της καρδιάς
Το μαγείρεψα τις προάλλες για πρώτη φορά, και δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πολύ μας άρεσε! Ίσως γιατί αγαπάμε πολύ την κινέζικη κουζίνα, και το πιάτο αυτό θύμιζε έντονα… chinese style!! Το μοσχαράκι κομμένο σε λεπτές λωριδίτσες, μαγειρεύτηκε μέσα σε μια πολύ νόστιμη
σάλτσα. Στο τέλος του μαγειρέματος προστέθηκε και το μπρόκολο που πήρε όλη την νοστιμιά από την σάλτσα, παραμένοντας όμως τραγανό. Το συνοδεύσαμε με ένα άσπρο ρυζάκι και απολαύσαμε ένα φαγάκι από αυτά που χαίρεσαι να τα μοιράζεσαι με τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Συνταγές της καρδιάς
Το μαγείρεψα τις προάλλες για πρώτη φορά, και δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πολύ μας άρεσε! Ίσως γιατί αγαπάμε πολύ την κινέζικη κουζίνα, και το πιάτο αυτό θύμιζε έντονα… chinese style!! Το μοσχαράκι κομμένο σε λεπτές λωριδίτσες, μαγειρεύτηκε μέσα σε μια πολύ νόστιμη
σάλτσα. Στο τέλος του μαγειρέματος προστέθηκε και το μπρόκολο που πήρε όλη την νοστιμιά από την σάλτσα, παραμένοντας όμως τραγανό. Το συνοδεύσαμε με ένα άσπρο ρυζάκι και απολαύσαμε ένα φαγάκι από αυτά που χαίρεσαι να τα μοιράζεσαι με τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Συνταγές της καρδιάς
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.